modele | Nissan X-Trail

Nissan X-Trail

KEEP YOUR EYE ON YOUR ADVENTURE

Noul motor diesel de 2,0 litri

Noul motor 2,0L dCi dezvoltă o putere de 177CP la o turaţie de 3750 rpm şi oferă un cuplu maxim de 380 Nm la 2000 rpm, astfel încât să-ţi ofere mai multă putere pentru toate aventurile familiei tale. Cu tracțiunea integrală 4x4 și motorul de 2.0L dCi eşti pregătit să porneşti în orice aventură.

CUTIE DE VITEZE CVT XTRONIC

Transmisia automată Xtronic cu raport continuu-variabil (CVT - Continuously Variable Transmission) este disponbilă pe versiunea X-Trail cu tracțiune integrală. Eliminând rapoartele de transmisie fixe, cutia Xtronic oferă un flux continuu de putere cum nu ai mai întâlnit până acum. În cea mai nouă versiune a sa, frecarea este redusă cu 40% iar gama de rapoarte de transmisie este mai mare decât la unele cutii automate convenționale cu 8 trepte. De asemenea, există Modul ECO, care crește economia de combustibil printr-o singură atingere de buton.

TRANSMISIE MANUALĂ

Cutia manuală cu 6 trepte te va ține întotdeauna aproape de acțiune. Sincronizatoarele cu con triplu permit schimbarea rapidă și precisă. Cu o scădere a turației tot mai mică pe măsură ce schimbi în treptele superioare, vei obține reacții tot mai prompte la cererile tale.

Programeaza Test Drive
Programare service Nissan
Cere o ofertă
Contactează-ne
produs.php