Datorita restrictiilor cauzate de coronavirus, showroom-urile Serus vor fi inchise sambata

Întreținere

Nimeni nu este mai CALIFICAT pentru a avea grijă de vehiculul Dumneavoastră decat Serus Nissan.

Revizii și întreținerea curentă


Ca dealer Nissan, folosim piesele de schimb originale Nissan, singurele care sunt proiectate și testate pentru a se potrivi perfect Nissan-ului Dumneavoastă și care au durata de utilizare mai mare decât a pieselor alternative.

Acestea sunt la fel ca și piesele de fabrica, unde a fost facută masina și respectă caietul de sarcini al constructorului, oferindu-vă siguranța că Nissan Dumneavoastră va fi păstrat în starea sa inițială.

Toate lucrările de întreținere și reparații efectuate de către Serus Nissan, folosind piese de schimb originale Nissan au o garanție de piese și a manoperei de 12 luni.

programare revizie

În cazul în care Nissan-ul Dumneavoastra are doi ani sau mai mult, va trebui să treacă un test-ul ITP (inspecția tehnică periodică) pentru a îndeplini standardele de siguranță. Testul a fost conceput pentru a vă asigura că totul în mașină funcționează corect, este sigur pentru a fi condus, iar nivelurile de emisie poluante sunt in cadrul legal. Nu numai că putem stabili o programare ITP pentru tine, dar putem efectua, de asemenea, o verificare de pre-inspecție tehnică pentru a asigura Nissan-ul va trece de prima dată.

Acte necesare pentru inspecția tehnică periodică (ITP):

  • Certificate înmatriculare (original)
  • Carte identitate (original)
  • Asigurare raspundere (RCA)
  • Carte identiate (pentru persoana care aduce auto)

programare ITP

pagini.php