Campanii de rechemare Nissan

Dacă sunteți proprietarul unui Nissan sau doriți să cumpărați un Nissan, vă putem oferi gratuit informații legate de campaniile de rechemare existente la data transmiterii cererii.

Pentru a verifica dacă mașina este prevăzută pentru o realiniere conform unei campanii în derulare, nu este nevoie decât să completezi formularul de mai jos cu Numărul de Identificare a Autovehiculului (seria de șasiu din certificatul de înmatriculare).
Serus Nissan departamentul service vă va răspunde în cel mai scurt timp dacă este vreo campanie în derulare sau daca este necesar să efectuezi anumite operațiuni de service. Obținerea acestor informații este gratuită pentru tine, și nu te obligă la nimic.

De asemenea, evident că în cazul în care o anumită campanie mai este încă în vigoare, toate operațiunile de realiniere sunt gratuite.Formular pentru verificarea numărului de identificare a autovehiculului (VIN)/Serie de șasiu.

Mesajul are o limită de 500 caractere.

Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile Serus, iar din când în când Service Auto Serus - Nissan ar dori, de asemenea, să vă contacteze cu oferte si informatii despre produsele si serviciile disponibile on-line și / sau în magazin, care ar putea fi de interes pentru tine.

* Câmpuri obligatorii.

pagini.php