POWER. PASSION. PERFORMANCE.
Nissan 370Z Nismo
DE LA
45.560 €
(TVA INCLUS)*

PATRU DECENII DE PERFORMANȚĂ


NISSAN „Z” – O MAȘINĂ CU ADEVĂRAT UNICĂ


Expresie pură a performanței, cel mai recent Nissan 370Z continuă tradiția a patru decenii de excepție în domeniul coupé-urilor sport. Descendent al legendarului 240Z, care a uimit lumea prin design și forță, acesta își depășește predecesorii integrând, pe lângă o mulțime de tehnologii inovatoare și o putere de 328 CP pentru experiențe memorabile și pline de adrenalină.

LEGĂTURA DINTRE PILOT ȘI MAȘINĂ


INIMA UNEI LEGENDE


De la apariția primului Nissan „Z”, piesa centrală a fost un puternic motor de șase cilindri. În acest caz, este a patra generație a motorului V6 VQ. 3,7 litri de putere pură, completată cu tehnologia de ajustare a înălțimii de deschidere a supapelor (VVEL) – un sistem inteligent care reglează înălțimea și durata deschiderii supapelor, pentru reacții mai rapide și o curbă mai largă a cuplului motor.

SECRETUL UNUI VEHICUL SPORT EXTRAORDINAR


SUSPENSIE UȘOARĂ


Utilizarea în cadrul suspensiei a unor componente ușoare și rezistente, din aluminiu, reduce masa neamortizată și face ca Nissan 370Z să fie mai uşor de manevrat și să aibă reacții mai prompte.

NISSAN 370Z NISMO


PERFORMANȚE DOVEDITE PE CIRCUIT ȘI ACCESIBILE ORICĂRUI POSESOR


Animați de dorința perfecțiunii, inginerii de la Nissan au împins lucrurile și mai departe cu Nissan 370Z NISMO. Rezultatul obținut este spectaculos: 344 CP și un cuplu de 371 Nm. Aceste performanțe sunt dovedite pe circuit și accesibile oricărui posesor.

JANTE RAYS


370Z NISMO este dotat cu jante și anvelope pe măsura performanțelor sale. Jantele ușoare, din aluminiu forjat, produse de Rays, sunt echipate cu cele mai noi anvelope de 19" Bridgestone Potenza S001 – cu 2,5 cm de lățime în plus pe spate, pentru o transmisie optimă a puterii la sol.

SCAUNE DE CURSE RECARO


Scaunele Recaro ale modelului NISMO sunt inspirate de cele ale mașinilor de curse, având susținerea laterală necesară pentru a face față forțelor centrifuge din viraje, și sunt tapițate cu piele cu inserții contrastante din Alcantara roșie.

VOLANUL UNIC AL MODELULUI NISMO


Lasă-te copleșit de senzația sportivă a Nissan NISMO, apucând cu ambele mâini volanul îmbrăcat cu piele și Alcantara, cu emblema sa distinctivă NISMO de culoare roșie.

Nissan Connect

PUTERE IN CP

344

Bluetooth

CUPLU

371 /5200 Nm/rpm

Port USB

CONSUM MIXT

10.6 l/100km