E-NV200 COMBI 7 LOCURI 100% ELECTRIC
ÎMPREUNĂ MERGEM MAI DEPARTE
DE LA
43.800
(TVA INCLUS)*

TOTUL ÎNCĂRCAT ȘI GATA DE PLECARE

Mergi mai departe alături de familia ta cu E-NV200 Combi 100% electric

100% ELECTRIC

Cu noua baterie de 40kwh

Având cuplu instantaneu la demarare și performanță lină și fără efort în timpul mersului, călătoria cu Nissan e-NV200 Combi este o adevărată plăcere. Datorită grupului motopropulsor 100% electric, te poți bucura de zero emisii prin țeava de eșapament la fiecare deplasare.

AUTONOMIE EXTINSĂ

Între 200 și 301km

Pregătește-te să mergi mai departe. Echipat cu noua baterie de 40kWh, e-NV200 Combi 100% electric te duce mai departe cu o singură încărcare. Începe-ți ziua cu o baterie încărcată completă, ia-ți întreaga familia la bord, iar Nissan e-NV200 Combi se va ocupa să-ți îmbunătățească experiența zilnică de condus.

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ

Între 40 și 60 de minute

Datorită celor 3 moduri disponibile pentru încărcare, Nissan e-NV200 Combi 7 locuri este vehiculul electric de transport pasageri care îți oferă o călătorie lipsită de stres de la plecare și până la ajungerea la destinație.

TOTUL ÎNCĂRCAT ȘI GATA DE PLECARE


Mergi mai departe alături de familia ta cu E-NV200 Combi 100% electric


Cu noua baterie de 40kWh, e-NV200 Combi 100% electric cu 7 locuri este ideal pentru orice familie în creștere și alegerea perfectă pentru un mod de viață mai sustenabil. Ia-i pe toți la bord alături de tine în timp ce te bucuri de cea mai bună conectivitate, confortul și tehnologiile Nissan Intelligent Mobility – toate acestea cu zero emisii în timp ce conduci.

STRĂBATE DISTANȚE


Autonomie și încărcare: E-NV200 100% electric este pregătit


Cu o autonomie între 200 și 301 km (WLTP, ciclu mixt și urban**), vehiculul pentru pasageri e-NV200 Combi 100% electric te duce mai departe ca niciodată cu o singură încărcare. Încarcă acasă** sau când ești pe drum și valorifică la maximum autonomia în timpul condusului. Simplu și eficient, drumul către viitor începe aici.

TOTUL DESPRE E-NV200 COMBI 7 LOCURI


Descoperă E-NV200 Combi, vehiculul electric pentru întreaga familie, cu spațiu pentru până la 7 pasageri


Trăiește o viață sustenabilă mai inteligentă cu e-NV200 Combi, vehiculul electric pentru transportul de pasageri, care iubește mediul urban. Descoperă toate economiile și beneficiile trecerii la un vehicul 100% electric și explorează opțiunile disponibile pentru încărcare și autonomia îmbunătățită datorită capacității noii baterii cu care este dotat e-NV200 Combi. Dacă te gândești și la designul său spațios și versatil, precum și la caracteristicile sale speciale, va fi evident de ce e-NV200 Combi este vehiculul electric cu 7 locuri ideal pentru tine și familia ta în creștere.

Nissan Connect

100% ELECTRIC

Bluetooth

AUTONOMIE EXTINSĂ

Port USB

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ