TOUGH AS ALWAYS
Nissan Navara
SMARTER THAN EVER
Nissan Navara
NISSAN NAVARA
Nissan Navara
DE LA
32.520 €
(TVA INCLUS)*

PICK-UP-UL PROIECTAT PENTRU TINE

Dă startul aventurilor tale cu Nissan Navara. Robust, eficient, cu un design impunător și dotat cu tehnologii de ultimă generație, acesta îmbină utilul cu plăcutul. Capacitatea de tractare de peste 3.500 Kg, sarcina utilă foarte mare și garanția de 5 ani îți permit să duci treaba la bun sfârșit, în timp ce confortul demn de un crossover, diversitatea accesoriilor, dar și dotările de ultimă generație sunt elementele care îți asigură călătorii de neuitat.

PREGĂTIT SĂ FACĂ FAȚĂ ÎN ORICE SITUAȚIE


Nissan NAVARA este pick-up-ul capabil să te ducă oriunde ai nevoie, indiferent că este vorba despre muncă sau timpul liber. Există trei moduri de a-l conduce: 4WD High pentru teren accidentat, 4WD Low pentru circumstanțe dificile off-road, nisip, zăpadă sau noroi adânc și 2WD pentru deplasarea pe asfalt.

CAPACITATE DE TRACTARE EXCELENTĂ


Cu o sarcină utilă de 1 tonă și o capacitate de tractare de 3,5 tone, pick-up-ul Nissan Navara îți oferă toate condițiile de care ai nevoie pentru a duce treaba la bun sfârșit. Sistemul inteligent de fixare a încărcăturii C-Channel îți permite să fixezi încărcături de orice forme sau dimensiuni de cele trei laturi fixe ale benei.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY - O NOUĂ EXPERIENȚĂ DE CONDUCERE


Tehnologii care dau încredere, incluzând tehnologia inteligentă Around View Monitor care oferă o imagine panoramică de 360°. Această tehnologie revoluționează parcarea și îți ușurează viața atunci când remorchezi ceva.

SIGURANȚĂ AVANSATĂ NAVARA


UN PICK-UP CARE ARE GRIJĂ DE TINE

Nissan acordă o importanță sporită siguranței și acest lucru ghidează toate activitățile de inginerie și dezvoltare pe care le facem pentru fiecare vehicul. O serie de sisteme avansate vă ajută să gestionați situațiile neașteptate și să reduceți riscul de rănire în cazul unei coliziuni.

5 ANI DE GARANȚIE PENTRU A MERGE ȘI MAI DEPARTE 80 DE ANI DE DURABILITATE


Robust, agil și stilat, Nissan Navara este cea mai recentă apariție din lunga serie de pick-up-uri marca Nissan, primul fiind produs în 1935. Cât timp va exista curiozitate și spirit de aventură, Nissan va fi deschizător de drumuri. Nissan oferă o garanție standard de 5 ani pentru Navara pentru a merge chiar și mai departe.

Nissan Connect

RAFINAMENT INTERIOR

ELEGANTA SI CONFORT

Bluetooth

CAPACITATE DE TRACTARE

pana la 3 500 kg

Port USB

GARANTIE

5 ANI/ 160 000 KM