THE ULTIMATE URBAN CROSSOVER
Nissan Qashqai
DE LA
21.900 €
(TVA INCLUS)*

UN CROSSOVER SUPER INTELIGENT

NISSAN QASHQAI

Mai inteligent și mai sofisticat ca oricând, Nissan Qashqai, modelul care a inventat segmentul crossover, este în competiție doar cu el însuși. Iar tu te bucuri din plin de călătoriile tale, mulțumită reproiectării care dezvăluie o siluetă aerodinamică, ce îmbină eleganța cu eficiența.

DESIGN EXTERIOR ȘI INTERIOR

MAI INTELIGENT ŞI MAI RAFINAT

Echipat cu o gamă de tehnologii moderne, de la grila frontală robustă și designul capotei până la noile scaune premium, cel mai popular crossover din întreaga lume îți oferă o experiență de condus la superlativ.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

PĂŞEŞTE ÎNTR-O NOUĂ ERĂ

Sistemul Intelligent Driving transformă modul în care interacţionezi cu Nissan Qashqai şi te aduce mai aproape de maşina ta, pentru ca tu să te simţi stăpân pe situaţie.

TEHNOLOGIE AVANSATĂ

STIMULEAZĂ-ŢI SIMŢURILE

Fiecare călătorie este unică datorită tehnologiei NissanConnect, dar şi datorită experienţei auditive oferită de noul sistem audio premium Bose.

PERFORMANŢĂ INTUITIVĂ


REAPRINDE PASIUNEA


Savurează fiecare viraj: sistemele Nissan Intelligent Mobility te vor determina să te
îndrăgosteşti din nou de condus.

ACCESORII ORIGINALE NISSAN


AFIRMĂ-ȚI PERSONALITATEA


Oferă-i maşinii tale Qashqai o notă personală cu accesoriile originale, pentru un plus de stil, organizare sau protecţie.

O MAŞINĂ ÎNDRĂZNEAŢĂ


De la măsurile de siguranţă care acţionează pentru confortul tău până la sistemul inteligent de asistenţă la conducere, tehnologiile Nissan Intelligent Driving vor duce experienţa ta la următorul nivel.

Nissan Connect

DESIGN

URBAN

Bluetooth

INTELIGENT

MEREU CONECTAT

Port USB

SIGUR

TEHNOLOGII AVANSATE