Hărți navigație

Cu hărți actualizate pentru sistemul de navigație NISSAN, veți pierde  mai puțin timp  cutând drumul corect sau informții actualizate pe un drum greșit, iar dacă trebuie să vă opriți pentru a alimenta, pentru a scoate bani de la ATM sau pentru un loc de odihnă veți ști exact unde să vă opriți.

In Europa, o parte importantă din rețeaua de drumuri este actualizată în fiecare an. Se schimbă nume de străzi, semne de circulație, sensuri giratorii, sunt adăugate sau modificate la baza de date a harții mii de puncte de interes: benzinarii, restaurante, hoteluri, ATM-uri, și multe altele.

 

Obțineți cele mai noi harți pentru a vă asigura că vehiculul și sistemul de navigație în cea mai bună formă și vă bucurați de multiple beneficii:

A economisi combustibil și bani ...

O hartă actualizată  este un minim necesar pentru a optimiza drumul. Conduci mai puțini kilometri și asta duce la o reducere a  consumului de combustibil.

Economisire de timp:

O hartă actualizată permite sistemului GPS :

  • Să calculeze o rută care să ia în considerare cele mai recente modificări ale rețelei de drumuri.
  • Să aleagă întotdeauna cea mai bună - cea mai rapidă sau cea mai scurtă- rută către destinație
  • Să estimeze mai bine timpul de sosire

O poluare mai scăzută a mediului

Rezultatele de consum de combustibil mai scăzute duc la o reducerea emisiilor de CO2

Traseele planificate din timp înseamnă stres mai puțin și călătorii mai plăcute.Completează formularul de mai jos și vom reveni cu toate răspunsurile de care ai nevoie.

Mesajul are o limită de 500 caractere.

Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile Serus, iar din când în când Service Auto Serus - Nissan ar dori, de asemenea, să vă contacteze cu oferte si informatii despre produsele si serviciile disponibile on-line și / sau în magazin, care ar putea fi de interes pentru tine.

* Câmpuri obligatorii.

pagini.php