NISSAN LEAF
PRIN PROGRAMUL RABLA
ECHIPARE
 • Cheie inteligentă + Buton Start&Stop motor
 • Aer condiționat automat
 • Control inteligent al traiectoriei
 • Pedală accelerare/frânare electronică (e-pedal)
 • Frânare de Urgență cu Recunoaștere pietoni și bicicliști
 • Recunoaștere Indicatoare Rutiere
 • Asistență pentru lumini fază lungă
 • Avertizare trafic prin spatele vehiculului
 • Avertizare și Intervenție la părăsirea benzii de circulație
 • Avertizare și Intervenție Unghi Mort
 • Asistență la pornirea din pantă

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla Plus, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă , sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla Plus în anul 2024. Oferta va fi aplicată în conformitate cu prevederile Programului Rabla Plus valabile pentru anul 2024, de la momentul la care acestea vor fi publicate prin intermediul Ghidului de finanţare a Programului. Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

Versiune considerată: Leaf MY22 Baterie 40kW / Motor 150CP automată Acenta std, în valoare de 26.950 Euro cu TVA, preț obținut prin scăderea din prețul standard de 32.700 Euro cu TVA a reducerii promoționale de 650 Euro cu TVA valabile până pe 31 ianuarie 2024 și a contravalorii ecotichetului Rabla Plus în valoare de 5.100 Euro (25.500 lei conform OUG 115 din 14 decembrie 2023, calculată la cursul de 1 Euro/5 lei). Prețul final al vehiculului și reducerile comunicate pot suferi modificări ca urmare a aplicării prevederilor Ghidului de finanţare Rabla/Rabla Plus care va fi valabil în 2024.

** Ofertă de finanțare destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă . Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Nissan Leaf MY22 Baterie 40kW / Motor 150CP automată Acenta std, în valoare de 134.750 lei, cu 35.37% avans (47.662 lei), 1.795 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 87 008 lei valoarea totală finanțată, 10.59% DAE, durata 36 de luni, 47.415 lei valoare reziduală, valoare servicii 3.801 lei, 112 491 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA si CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului. Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației dvs, vă rugăm să ne contactați într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/telefon.