Reparaţii accidente

Un accident auto este doar un accident. Dar, o reparație de calitate în urma unei coliziuni nu este un accident.

Doresc programare în service

 

Un accident auto poate fi o experiență stresantă. În mod natural, sănătatea și siguranța dumneavoastră și a celor dragi este cel mai important așa ca noi vă sugerăm să evitați orice neplăcere folosind serviciile Service Auto Serus Nissan.
Fiecare dintre tehnicienii noștri Nissan au o experiență de ani de zile în reparații de coliziune și de vopsitorie, sunt pregăți după standardele de calitate Nissan, folosind dispozitivele concepute de producător pentru a aduce mașina dumneavoastră in starea ei inițială.
Service Auto Serus Nissan vă oferă liniște sufletească.
Service Auto Serus Nissan folosește cele mai noi tehnici pentru repararea daune structurale și reparații ale caroseriei. Vom evalua daunele autovehiculului și alege metoda care este mai eficientă și rentabilă pentru a vă întoarce pe drum rapid.

 

Informațiile de mai jos au fost create pentru a vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la reparația în urma coliziunii. Prin înțelegerea drepturilor și opțiunilor, dumneavoastră vă puteți asigurarea că autovehiculul dumneavoastră este reparat conform așteptărilor.

Cine este implicat:

Sunt trei părți implicate în cele mai multe din accidente:

  • Dumneavoastră, proprietarul autoturismului,
  • Compania de asigurare
  • Reparatorul profesionist specializat – Service Auto Serus Nissan
Dumneavoastră sunteți cel care decide unde este vehiculul reparat si dumneavoastră aveți dreptul să să fiți informat în avans ce piese vă sunt propuse pentru reparație.

Piesele originale Nissan

Piesele originale Nissan, oferă calitatea, precizia de montare, performanța si garanția anticoroziune necesare.

Reparații în cel mai scurt timp

Dumneavoastră doriți să aveți autoturismul reparat în cel mai scurt timp. La Service Auto Serus Nissan, propunem pe langă piesele de schimb de origine, cele main oi tehnologii de reparare caroserie și de vopsitorie pentru a vă repune în posesie cât mai repede posibil.

Valoarea de revânzare

Folosind piesele de schimb originale și tehnologia de reparație de ultimă generație, autoturismul dumneavoastră va arăta ca nou, pastrîndu-și astfel valoarea în cazul revânzării acestuia.

Garanția

Piesele de schimb originale sunt singurele piese de înlocuire ce garantează păstrarea garanției caroseriei

pagini.php