modele | Noul Nissan Juke

Noul Nissan Juke

Tested to thrill

DE LA

17200 €

TVA inclus

Cere o oferta

 

TEHNOLOGIE PENTRU VIITOR

MEREU CONECTAT LA LUMEA TA

Stilul tău de viață este dinamic, 24/7. Noul Nissan JUKE este echipat să țină pasul cu tine. NissanConnect folosește cele mai noi tehnologii și aplicații precum Apple CarPlay, Google Home și chiar Wi-Fi pentru a te ține permanent informat și a-ți asigura un plus de confort. Integrarea inteligentă te menține conectat de lumea din jurul tău indiferent de viteza cu care se întâmplă totul.

CONECTIVITATE

Imaginează-ți că ai urcat în noul tău Juke și muzica preferată este selectată, navigația este pregătită și mesajele sunt gata pentru a fi citite. Acesta este noul mod de a rămâne permanent conectat. Apple CarPlay sau Android Auto conectează smartphone-ul tău la drum pentru o călătorie mai sigură și mai plăcută. Noul Nissan JUKE poate performa inclusiv ca hotspot Wi-Fi, pemițându-ți să fii conectat și la alte dispozitive.

SERVICII NISSANCONNECT

Smartphone-ul întâlnește mașina inteligentă. Cu NissanConnect ești în control și ai acces facil și la aplicațiile favorite. Opțiunile sunt nenumărate. De la apelul automat de urgență în caz de accident până la controlul de la distanță a mașinii. Ai uitat unde ai parcat? Poți opri claxonul sau închide luminile de orinde te-ai afla. Sau poți folosi opțiunea de localizare a mașinii. Sau poți conecta noul tău Nissan JUKE prin Google Home.

TEHNOLOGIA PROPILOT

Cu tehnologia Nissan ProPilot, experiența de condus trece la nivelul următor. Disponibilă pe modele cu transmisie DCT, te asistă permanent, monitorizând traficul. Tu doar conduci așa cum faci mereu, dar acum știi că noul Nissan JUKE este gata să intervină la frânare, la virare sau la accelerare, pentru ca tu să rămâi în siguranță, pe banda potrivită și în control atunci când ai putea fi în pericol.

SISTEME AVANSATE DE SIGURANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ LA CONDUS

În orice activitate cotidiană este plăcut și confortabil să ai ajutor. De la recunoșterea semnelor rutiere, la semnalizarea mașinilor din unghiul mort, până la atenționarea în cazul bicicliștilor sau a pietonilor care pot apărea pe neașteptate în drumul tău, te poți baza pe noul Nissan JUKE.

MONITOR INTELLIGENT AROUND VIEW

PARCHEAZĂ CA UN PROFESIONIST

Te simți incomodat de spațiile de parcare prea înguste? Tehnologia Around View Monitor dispune de un sistem de camere video ce oferă o vizibilitate panoramică 360° a mașinii tale, cu focalizare selectabilă pe partea din față, din spate și la bordură, pentru a te ajuta să parchezi cu încredere și cu mare precizie.

Programeaza Test Drive
Programare service Nissan
Cere o ofertă
Contactează-ne
produs.php