ACCESORII NISSAN
Fiecare conducător auto este diferit, iar Nissan
proiectează modele sale având acest lucru în minte.

Pentru a fi practice, pentru a îmbunătăți protecția, spiritual sportiv sau pentru a spori eleganța, accesoriile originale Nissan permit să adaptați masina pentru a se potrivi cu gustul și stilul tău de viață.
Infrumusețează imaginea cu accesorii, inclusiv plăci de styling față și spate, bare laterale cu trepte si jante din aliaj proiectate la comandă.

Pentru un finisaj elegant, puteți alege crom pentru partea fata, bara din spate și portbagaj și să le combinați cu capace de oglinzi și praguri laterale.
Adăuga plăci de intrare iluminate și un kit cu pedale de sport pentru o dinamică suplimentară și accessorizați interiorul mașinii cu manetă schimbător de viteze îmbrăcat în piele, covorașe velur și iluminat ambiental.
Accesoriile originale Nissan sunt singurele care se potrivesc, păstrând fiabilitatea și performanța pieselor originale ale mașinii

Iar atunci când acestea sunt instalate de către dealer-ul dumneavoastră Serus Nissan, acestea sunt acoperite de garanția pieslor de schimb originale.
Descarcați în format pdf broșurile pentru toată gama actuala Nissan.
Vă rugăm să ne contactați pentru alte informații, prețuri sau alte modele Nissan.

pasul urmator