THE 100% ELECTRIC COUPE CROSSOVER
Nissan Ariya
DE LA
45.990 €
(TVA INCLUS)*

VIITORUL PRINDE CONTUR

Noul crossover electric Nissan Ariya va fi lansat pe piață în anul 2023 și reprezintă cea mai pură expresie a mobilității inteligente Nissan. O manifestare inedită de putere de la interior către exterior. Tu. Eu. Noi toti. Mergem mai departe, cu mai multă experiență, precizie și stil.

DESIGN DESPRINS
DIN VIITOR


ARIYA este expresia uimitoare a noii viziuni Nissan. Spatele este marcat de linia fermă ce înlocuiește contururile sinuoase. Benzile LED luminează în noapte și sunt camuflate discret pe timpul zilei. Tușa finală? Noul badge Nissan iluminat care veghează călătoria.

MAI MULT DECÂT UN INTERIOR, UN LIVING ROOM


Bine ai venit! Nissan ARIYA este primitor și luminos, astfel încât să te simți comod și în siguranță. Dacă vrei extra spațiu de câțiva centimetri, glisează înapoi consola centrală. Pardoseala plată adaugă senzația de libertate, în timp ce lumina ambientală creează o atmosferă plăcută.

SENZAȚII
NEAȘTEPTATE


Datorită celor două motoare, versiunea e-4ORCE cu tracțiune integrală pornește instantaneu, livrând o putere de până la 100% roților din față sau din spate. Putere ce îmbunătățește toate performanțele - tracțiunea în orice condiții climatice, confortul și stabilitatea în viraje, în timp ce e-Pedal face totul mai distractiv.


SPECIFICATII

CONDUCERE ASISTATĂ

Simte-te confortabil. Tehnologiile de asistență la condus oferă niveluri diferite de control. Trafic aglomerat? Primește o mână de ajutor. Spații strânse? Lasă-ți noul crossover Nissan ARIYA să preia controlul.*

AUTONOMIE & ÎNCĂRCARE

Explorează liber. Cu o autonomie de până la 500 km, nimic nu te reține. Poți alege între versiunile cu baterie de 63 kWh și 87 kWh, cu tracțiunea 4x2 sau integrală pentru a avea autonomia pe care o dorești. Te grăbești? Încărcarea rapidă oferă până la 375 km în 30 de minute.

CONECTIVITATE

Display-ul si controlerul de dimensiuni mari cu feedback haptic sunt doar începutul. Vrei aplicațiile tale favorite chiar în fața ta? Apasă. Vrei să asculți playlist-ul favorit? Doar întreabă.

EXPLOREAZĂ UNIVERSUL NISSAN

Ești interesat de una din cele patru versiuni ale modelului Nissan Ariya? Contactează-ne pentru a fi informat cu noutățile exclusiviste ale mărcii. Vei fi printre primii care primesc informții despre acest model.

ALEGE UN ARYIA POTRIVIT ȚIE

Găsește combinația perfectă. Posibilitatea de a alege între două baterii și trei trenuri de rulare- inclusiv varianta cu tracțiune integrală e-4ORCE- iți vor oferi o experiență de conducere exact cum îți dorești!

AMAZON ALEXA***

Cu Amazon Alexa*** încorporat, folosiți-vă vocea pentru a reda muzică, pentru a găsi cafeneaua preferată sau chiar pentru a transmite diferite comezi dispozitivelor inteligente din casa dvs.

INTELLIGENT ROUTE PLANNER

Configurează un itinerar prin intermediul INTELLIGENT ROUTE PLANNER. Alege rutele cu stații de încărcare pe traseu.

APLICAȚII NISSAN

Rămâi conectat la Nissan ARIYA. Cunoaște-ți vehiculul cu aplicațiile Nissan, care devin mai complexe cu fiecare zi.

Nissan Connect

HEAD-UP DISPLAY

Bluetooth

PARCARE PRO-PILOT**

Port USB

PROPILOT**