CROSSOVER-UL COUPÉ
Noul Nissan Juke
DE LA
24.550 €
(TVA INCLUS)*

UN COUPÉ CU CARE DAI LOVITURA


Îndrăzneț și inteligent, noul Nissan JUKE integrează perfect liniile suple, luminile dramatice, jantele din aliaj de 19" și plafonul panoramic pentru o apariție cu adevărat impunătoare. Iar designul nu doar că atrage toate privirile, însă creează și o aerodinamică elegantă care-ți asigură un consum eficient de combustibil, pentru călătorii cu adevărat perfecte.

DACĂ ÎȚI PLACE, MERGI MAI DEPARTE


PERSONALIZEAZĂ-ȚI NOUL JUKE


Exclusiv în clasa N-Design, poți alege dintr-o varietate de pachete pentru exterior și interior. De la culori luminoase pentru interior cu Alcantara® și piele, la un exterior uimitor, cu un design îndrăzneț în două tonuri, poți combina, potrivi și crea un Nissan JUKE care să îți aparțină numai ție.

INTEGRARE INTELIGENTĂ


MEREU CONECTAT CU LUMEA TA


Noul sistem de navigație integrat NissanConnect Nissan JUKE utilizează tehnologii de ultimă generație. În plus, aplicația NissanConnect îți permite să accesezi Serviciile NissanConnect, precum Apple CarPlay™, Google Home™ și chiar Wi-Fi pentru a te menține informat, pentru a te face să te simți bine și pentru a fi mereu la curent cu noutățile. Integrarea inteligentă Nissan te ține sincronizat cu lumea din jurul tău.

ȘOFAT INTELIGENT


ACCELEREAZĂ-ȚI BĂTĂILE INIMII


Așază-te în scaunele primitoare tip sport, apucă volanul în formă de D și pregătește-te să te lași cuprins de fiori. Un motor turbocompresibil cu reacție alimentează sistemul prin intermediul unui sistem de transmisie rapidă. O suspensie precisă și agilă profită din plin de un șasiu puternic, rigid. O plimbare la fel de încrezătoare pe cât este de încântătoare.

TEHNOLOGIA PROPILOT


VIITORUL ESTE AICI


Disponibilă pe transmisia DCT, tehnologia ProPILOT ajută noul Nissan JUKE să păstreze o distanță prestabilită față de mașina din față, în funcție de fluxul de trafic. Poate ajunge chiar la o oprire completă și poate reveni la viteza anterioară când traficul începe să se miște din nou. Pe șosea, ProPILOT te ajută să rămâi centrat pe bandă pe drumurile în linie dreaptă și chiar prin curbele ușoare.

ADVANCED SAFETY ȘI DRIVER ASSIST


MOBILITATEA INTELIGENTĂ NISSAN

De la citirea indicatoarelor rutiere până la localizarea vehiculelor din unghiul tău mort, chiar
și recunoașterea pietonilor sau a bicicliștilor care ți-ar putea ieși în cale, noul Nissan JUKE
are grijă de tine.

ÎȚI ADUCE UN ZÂMBET PE FAȚĂ


Quick Power îți permite să te integrezi perfect în orice loc. Direcția precisă te ajută să aduci noul Nissan JUKE exact acolo unde dorești, în timp ce tehnologia Active Trace Control de ultimă generație lucrează din spatele scenei pentru a te ajuta să „sculptezi” colțul perfect. Proiectarea electronică avansată creează un șasiu rigid, o bază perfectă pentru suspensii.

Nissan Connect

DESIGN

AVANGARDIST

Bluetooth

TEHNOLOGII INOVATIVE

NISSAN CONNECT

Port USB

ADAPTABIL

USOR DE CONDUS