SIMPLY AMAZING
NOUL NISSAN LEAF
SIMPLY AMAZING
NOUL
NISSAN LEAF
DE LA
32.700 €
(TVA INCLUS)*

NOUL NISSAN LEAF 100 ELECTRIC, ZERO EMISII

Simte emoția accelerării instantanee și mergi oriunde, mai departe, fără să mai oprești pentru a alimenta cu carburant. Experimentează un mod de a conduce mai inteligent, mai sigur și mai ușor, ce îți va da încredere și te va fascina. Fă schimbarea cu Noul Nissan LEAF, cel mai avansat vehicul electric de pe șosea.

SIMTE EMOȚIA PERFORMANȚEI PURE CU TEHNOLOGIA E-PEDAL™

E-PEDAL™

Accelerezi, frânezi sau oprești complet cu o singură pedală. Tehnologia fără efort e-Pedal™ este exact ceea ce ai nevoie la Noul Nissan LEAF. Este simplă, distractivă și îți oferă și mai mult control.

ÎȚI OFERĂ AJUTOR ORI DE CÂTE ORI AI NEVOIE

PROPILOT

Activează Nissan ProPILOT și te va menține în centrul benzii de circulație, îți va arăta unghiurile pe care nu le vezi, va accelera, va încetini și te va ajuta în traficul aglomerat și pe drumurile cu o singură bandă de circulație.

VEZI MAI MULTE ÎN JURUL TĂU

PARCAREA PROPILOT

Uită de parcare și lasă tehnologia ProPILOT Park să facă munca pentru tine. Fără ajutorul mâinilor sau al picioarelor - stai relaxat și bucură-te de priveliște. Cu Noul Nissan LEAF parcarea devine un spectacol la care tu ești invitatul special.

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU O NOUĂ EXPERIENȚĂ

MAȘINA CARE ȘTIE EXACT CE ARE DE FĂCUT

Nissan Intelligent Mobility îți transformă relația pe care o ai cu mașina ta. Imaginează-ți o mașină ce folosește o singură pedală să accelereze, să decelereze și să oprească, se parchează perfect singură și te ajută să te protejezi de orice risc din jurul tău. Cu o suită nouă de caracteristici Nissan Intelligent Mobility, Noul Nissan LEAF transformă o călătorie normală în una senzațională.

O NOUĂ ÎNFĂȚIȘARE, MAI ÎNDRĂZNEAȚĂ

Are factorul wow, de la habitaclu uimitor cu accente în culoarea albastru, până la plafonul cu linii fluide și partea frontală îngustă cu grila în formă de V de culoare albastru translucid. Descoperă designul dinamic al noului model Nissan LEAF.

TEHNOLOGII INTERCONECTATE

Rămâi conectat în mișcare prin integrarea perfectă a smartphone-ului și prin informații personalizabile despre călătoria ta. Totul este mai inteligent și mai distractiv cu noul Nissan LEAF.

Nissan Connect

APLICAȚIA

NISSANCONNECT EV

Bluetooth

APELURI HANDS-FREE

BLUETOOTH

Port USB

MUZICĂ ȘI ÎNCĂRCARE

PORT USB