THE ULTIMATE CROSSOVER
Nissan Qashqai
DE LA
28.790 €
(TVA INCLUS)*

O nouă generație. Un nou punct de referință în segment.

NISSAN QASHQAI

DESIGN

Încă o dată ca nimeni altul

Apreciat pentru design-ul său, Qashqai surprinde încă o dată cu o nouă abordare: linii îndrăznețe și proporții robuste, lumini LED inteligente și jante masive din aliaj de 20 inch. Varietatea de culori mai extinsă decât pentru orice alt SUV vă permite configurații unice, adaptate stilului personal.

SPAȚIU INTERIOR

Practic poate fi și atractiv

Vă puteți instala confortabil în scaunul în piele Nappa (*) și activa opțiunea de masaj pentru scaunului șoferului și al pasagerului. Lăsați-vă captivat de afișajul digital personalizabil și de conectivitatea avansată . Priviți cât de spațios este interiorul!

CULORI & DIMENSIUNI

Culori & dimensiuni

Mai multe culori decât pentru orice alt crossover și o schemă de personalizare în două tonuri, care accentuează liniile coupe ale caroseriei. Mai multe opțiuni, pentru un stil unic!

MOTORIZĂRI


Putere inteligentă pentru o lume în schimbare


Experimentați senzația inedită de conducere a noului Qashqai, care propune în gamă două noi grupuri motopropulsoare. Noul sistem cu tehnologie mild hybrid oferă o eficiență sporită. Iar noul Qashqai cu inovatorul e-POWER combină tehnologia vehiculelor electrice cu familiaritatea și confortul unui motor termic. Rezultatele: accelerația instantanee, confort de neegalat în rulare și deplasare silențioasă specifică unui vehicul electric.

CONDUCERE ASISTATĂ


Nissan Intelligent Mobility


Nissan Intelligent Mobility vă face să vă simțiți confortabil și conectatat, bucurându-vă de călătorie. Conduceți cu o mai mare încredere știind că aveți un asistent de încredere în momentele dificile.

CONECTIVITATE


Conectează-te cu lumea din jurul tău


Soluțiile inteligente de conectivitate permit ca lumea din jur să fie la distantă de un clic sau de o comandă vocală. Iar tehnologiile inteligente ale smartphone-ului și încărcarea wireless fac ca totul să fie și mai simplu.

Nissan Connect

HEAD-UP DISPLAY

Bluetooth

CONTROL LA DISTANȚĂ

Port USB

HĂRȚI & TRAFIC LIVE