PENTRU MAI MULTE AVENTURI ÎN FAMILIE
Noul Nissan X-Trail
DE LA
35.990
(TVA INCLUS)*

e-POWER. Experiență electrificată unică, fără conectare la priză

Nissan e-POWER reprezintă o tehnologie electrică unică, ce include un motor pe benzină cu un consum redus de carburant, care încarcă o baterie. Rezultatul este o conducere cu răspuns prompt și un nivel mai redus de zgomot, fără a fi nevoie de conectarea autovehiculului la o sursă electrică sau de reîncărcare. Este disponibilă și ca e-4ORCE AWD, oferindu-ți și mai multă putere și o manevrare mai stabilă. Ambele tehnologii îți permit o experiență de condus asemănătoare celei oferite de un vehicul electric, doar că fără cutia de viteze. Tehnologiile unice cu care este prevăzut Nissan X-Trail oferă o performanță mult mai ridicată în comparație cu un autovehicul hibrid standard.

PÂNĂ LA 35 INCI DE INFOTAINMENT

Urmărește indicațiile pe un ecran de bord complet digital de 12,3”, pe ecranul 12,3” al sistemului NissanConnect și primește avertizări pe afișajul de pe parbriz de 10,8”.

ASISTENȚĂ LA CONDUCERE PROPILOT - ÎNTOTDEAUNA PE DRUMUL CEL BUN

Sistemul de asistență ProPILOT este conectat acum cu sistemul de navigare, permițându-ți să adaptezi conducerea la numeroase situații din trafic.

SISTEM INTELIGENT CU VEDERE LA 360 DE GRADE

Parchează mai ușor cu o vedere la 360 de grade a perimetrului din jurul mașinii, cu imagini din față, spate și bordurile laterale afișate pe ecranul divizat și alerte privind obiectele aflate în mișcare în apropiere.

SIGURANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ LA CONDUCERE

Tehnologia avansată îți vine în ajutor

Imagineză-ți cum ar fi să ai alături un copilot inteligent în orice deplasare. Unul care te avertizează, te ajută să parchezi, să menții banda și multe altele. Privește mai îndeaproape tehnologiile Nissan.

Designul și aventura merg mână în mână

Se face imediat remarcat datorită farurilor LED elegante și impunătoarelor guri pentru fluxul de aer din partea frontală. Nissan X-Trail are un aspect la fel de avansat ca și tehnologia pe care se bazează. Aventuros. Captivant.

Autovehiculul electrificat cu 5 sau 7 locuri, cu spațiu pentru toți și toate

Cu locuri pentru până la 7 persoane vă luați la revedere de la certurile privind cel mai bun loc. Rămâiconectat utilizând porturile USB din față și spate și aranjezi cu ușurință zona de încărcare pentru a se potrivi aventurii tale, cu plăcile inovatoare pentru bagaje, ce oferă până la 16 configurații de depozitare.

Nissan Connect

Ecranul tactil HD de 12.3'' este portalul tău către NissanConnect

Găsește drumul cu ușurință prin navigarea intuitivă, hărți îmbunătățite, informații din trafic în timp real și multe altele. Ecranul tactil HD de 12.3'' este portalul tău către NissanConnect - găsește drumul cu ușurință prin navigarea intuitivă, hărți îmbunătățite, informații din trafic în timp real și multe altele.

Bluetooth

CONECTEAZĂ-TE LA NISSAN DIN LOCUINȚA TA

Interacționează de la distanță cu autovehiculul tău X-Trail datorită dispozitivelor de asistență prin comenzi vocale, Google sau Amazon (Alexa) și aplicațiilor de pe smartphone (indisponibil în limba română). Caracteristicile includ trimiterea destinației și multe altele.

Port USB

ASISTENTUL PERSONAL VIRTUAL DIN MAȘINĂ

Utilizează comenzile vocale pentru a da comenzi în mașină datorită controlului vocal Nissan și asistentul Alexa încorporat. Spune doar „Hello, Nissan” și apoi cere un punct de interes și multe altele (indisponibil în limba română).