REPARATII IN CAZ DE ACCIDENT
Un accident auto este doar un accident.
Dar, o reparație de calitate în urma unei coliziuni nu este un accident.

Un accident auto poate fi o experiență stresantă. În mod natural, sănătatea și siguranța dumneavoastră și a celor dragi este cel mai important așa ca noi vă sugerăm să evitați orice neplăcere folosind serviciile Service Auto Serus Nissan.

Fiecare dintre tehnicienii noștri Nissan au o experiență de ani de zile în reparații de coliziune și de vopsitorie, sunt pregăți după standardele de calitate Nissan, folosind dispozitivele concepute de producător pentru a aduce mașina dumneavoastră in starea ei inițială.

Service Auto Serus Nissan folosește cele mai noi tehnici pentru repararea daune structurale și reparații ale caroseriei. Vom evalua daunele autovehiculului și alege metoda care este mai eficientă și rentabilă pentru a vă întoarce pe drum rapid.

Informațiile de mai jos au fost create pentru a vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la reparația în urma coliziunii. Prin înțelegerea drepturilor și opțiunilor, dumneavoastră vă puteți asigurarea că autovehiculul dumneavoastră este reparat conform așteptărilor.

Sunt trei părți implicate în cele mai multe din accidente:

  • Dumneavoastră, proprietarul autoturismului
  • Compania de asigurare
  • Reparatorul profesionist specializat – Service Auto Serus Nissan
PIESE ORIGINALE NISSAN

Piesele originale Nissan, oferă calitatea, precizia de montare, performanța si garanția anticoroziune necesare.

REPARATII IN CEL MAI SCURT TIMP

Dumneavoastră doriți să aveți autoturismul reparat în cel mai scurt timp. La Service Auto Serus Nissan, propunem pe langă piesele de schimb de origine, cele main oi tehnologii de reparare caroserie și de vopsitorie pentru a vă repune în posesie cât mai repede posibil.

VALOAREA DE REVANZARE

Folosind piesele de schimb originale și tehnologia de reparație de ultimă generație, autoturismul dumneavoastră va arăta ca nou, pastrîndu-și astfel valoarea în cazul revânzării acestuia.

GARANTIA

Piesele de schimb originale sunt singurele piese de înlocuire ce garantează păstrarea garanției caroseriei.

pasul urmator