NISSAN QASHQAI
PRIN PROGRAMUL RABLA
ECHIPARE
  • Transmisie manuală 6 trepte
  • Aer condiționat cu reglare manuală
  • Ecran de bord TFT color de 7”
  • Sistem de control dinamic al vehiculului
  • Sistem inteligent de frânare de urgență
  • Asistență și intervenție menținere bandă
  • Alertă și intervenție unghi mort
  • Recunoaștere indicatoare rutiere
  • Jante oțel de 17”
  • Senzori de parcare spate

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul nu include TVA.

Ofertă destinată persoanelor juridice prin Programul Rabla Clasic, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă , sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla Clasic în anul 2024.

Oferta este calculată și prezentată conform condiţiilor Programului Rabla Clasic, valabile pentru anul 2023 și va fi aplicată în conformitate cu prevederile Programului Rabla Clasic valabile pentru anul 2024, de la momentul la care acestea vor fi publicate prin intermediul Ghidului de finanţare a Programului. Preţul final al vehiculului și reducerile comunicate pot suferi modificări ca urmare a aplicării prevederilor Ghidului de finanţare Rabla Clasic care va fi valabil în 2024. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programului Rabla Clasic 2023 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

Versiune considerată: Nissan Qashqai MY2 1.3 l 138CP mild-Hybrid manuală 2WD Visia std, în valoare de 21.000 Euro fără TVA, preț obținut prin scăderea din prețul standard de 24.193 Euro fără TVA a reducerii promoționale de 504 Euro fără TVA valabile până pe 31 ianuarie 2024 și a contravalorii primelor de casare și eco-bonusurilor în valoare maximă totală de 3.200 Euro (calculată la cursul 1 euro/5 lei) menţionate de Programul Rabla valabile pentru anul 2023. Prețul final al vehiculului și reducerile comunicate pot suferi modificări ca urmare a aplicării prevederilor Ghidului de finanţare Rabla/Rabla Plus care va fi valabil în 2024.

**Finanțare prin Nissan Financial Services, denumire comercială sub care operează RCI Leasing România IFN SA. Ofertă adresată personelor juridice, supusă unor termene și condiții, valabilă . Ofertă pentru un autovehicul Nissan QASHQAI MY2 1.3 l 138CP mH manuală VISIA std, în valoare de 20.245 euro fără TVA, cu 25% avans, 60 luni, 198 euro fără TVA rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO), dobânda de leasing fixă 5.9% și valoare reziduală 8.661 euro fără TVA.Oferta include valoarea contractului tip garanție extinsă Nissan Care valabil 24 luni sau 150.000 km (prima limită atinsă), valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 150.000 km (prima limită atinsă) și asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.